::::::::::::::::::::::
Formatge manxego DO de llet crua d'ovella
::::::::::::::::::::::
Pebrots del padró
::::::::::::::::::::::
Coca de pa amb tomàquet i oli d'oliva verge extra
::::::::::::::::::::::
Pernil Ibèric de Guijuelo tallat a mà (80 gr.)
::::::::::::::::::::::
Braves
::::::::::::::::::::::
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (feta a casa amb alls, tomàquet, ametlles i avellanes torrades, nyora, pebrot "de romesco", oli extra verge i vinagre de Jerez)
::::::::::::::::::::::
Calamars a la romana amb maionesa de llimona i gingebre
::::::::::::::::::::::
Truita de patates i ceba
::::::::::::::::::::::
Bunyols de Bacallà amb mel
::::::::::::::::::::::
Gambes a la planxa
::::::::::::::::::::::
Cassola de Musclos a la marinera
::::::::::::::::::::::
Hummus amb torradetes i crudités
::::::::::::::::::::::